Joyce van der Sangen

Joyce van der Sangen

Joyce geeft zangles in Mill en Uden. Ze is een zangeres die zelf heel regelmatig nog op het podium staat en dus volledig bekend is met belasting en belastbaarheid van de stem. Joyce werkt volledig gericht vanuit jouw wensen. Van daaruit helpt Joyce je vertaalslag te maken naar de juiste techniek om tot de gewenste sound te komen. Daarnaast wordt er ook aandacht gegeven aan stemonderhoud, podiumpresentatie en microfoontechniek. 

Door middel van de Vocal Essence zangmethode word jij als vocalist centraal gezet, worden jouw grenzen verlegd en wordt het beste uit jou gehaald. Joyce kijkt verder dan alleen de klankkast (de stem). Jouw passie, jouw sound, jij als persoon delen mee in de artiest die jij wilt zijn. Met zingen geef je een stukje van je ziel aan het publiek en daar komt meer bij kijken dan een noot zingen. En dat allemaal te ontdekken…… daar helpt Joyce je heel graag bij!

Haar speerpunt is om vocalisten bewust te maken hoe je op een gezonde manier met je stem om kunt gaan zonder jouw eigen sound te verliezen.

Joyce heeft een behoorlijke dosis podiumervaring en heeft haar strepen onder andere verdiend in het cover- en tributecircuit. Met verschillende gerenommeerde cover- en tributebands heeft ze als frontvrouw het hele land rond gecrosst. Feest en coverbands zoals KnockOut The Band en Rootz. En tribute voor de geweldige blues rock zangeressen Janis Joplin en Beth Hart. Met haar krachtige stem met enorm bereik, haar muzikale creativiteit, explosieve podiumpresentatie en passie voor blues & rock, weet Joyce je te vermaken maar ook zeker te raken! 

Contact opnemen met Joyce? Mail naar joyce@vocalcenter.nl