Stefanie Achterberg

Stefanie Achterberg

Stefanie geeft zangles in Mill en Uden. Ze is creatief, open en leergierig en haar grote passie is muziek. Zingen is haar met de paplepel ingegoten en doet ze al van kleins af aan. “Ik kan ontzettend veel creativiteit kwijt in het maken van muziek. Zingen is daarnaast voor mij een uitlaatklep voor emoties, die ik zonder muziek minder goed onder woorden kan brengen”. Ze heeft jarenlange podiumervaring in diverse cover bands, maar schrijft ook haar eigen nummers waarbij ze zichzelf begeleidt op gitaar.

Stefanie helpt je ontdekken wat jij allemaal met jouw stem kunt, hoe je op een gezonde manier jouw stem gebruikt en hoe je jouw stem kunt trainen en onderhouden. Ze is een rustige, geïnteresseerde en muzikale coach die jou als vocalist motiveert om het beste uit jouw stem te halen.

Het zingen voor publiek begon op 7-jarige leeftijd tijdens Carnaval met een optreden bij de playbackshow. Daar bleek dat Stefanie eigenlijk helemaal niet playbackte, maar gewoon kei hard mee aan het zingen was! Dit bleef niet onopgemerkt en al snel volgden er meer optredens. Ook op de middelbare school deed Stefanie aan elk mogelijk optreden mee. Op haar 15e begon ze bij haar eerste coverbandje, waarmee ze onder andere het voorprogramma voor De Dijk heeft mogen verzorgen. Ze namen een EP op in een professionele studio en dat smaakte naar meer. Ze leerde zichzelf gitaar spelen en begint met het schrijven van eigen nummers.

Ze zingt momenteel bij de Rolling Stones tribute band Urban Jungle en neemt regelmatig deel aan lokale muzikale projecten.

Vanaf 1 november 2020 Gaat Stefanie officieel met Vocal Center Mill onder het dak van Music Fun starten en kun je bij haar terecht voor privé– en groepslessen zang, voor zowel kids als volwassenen.